همه ما می‌دانیم که برای پیشرفت خوب کارهایمان، یک سیستم مدیریت کامل نیاز است. در این محتوا می‌خواهیم در مورد سیستم مدیریت محتوا توضیح دهیم و بگوییم که هدف از مدیریت محتوا چیست. پس با نیاک وب همراه باشید تا به خوبی با این موضوع آشنا شوید.

CMS یا سیستم مدیریت محتوا چیست؟

سیستم مدیریت محتوا یا همان CMS = Content Management Sistem  یک برنامه‌ای است که به کمک آن می‌توانیم انتشار، تغییرات، سازماندهی، حذف و نگهداری محتوای تولید شده را انجام دهیم. همه‌ی این اموری که گفته‌شد، جزء کارهای مدیریتی محتوا هستند. به شکل کلی یک CMS از دو عنصر ساخته شده است:

در بیشتر مواقع زمانی اشخاص به استفاده از CMS هجوم می‌آورند که تسلط کافی در استفاده از زبان‌های برنامه نویسی را نداشته باشند و یا وقت مناسب برای کدنویسی اختصاصی وجود نداشته باشد. به همین علت به جای کدنویسی و ساخت وبسایت شخصی سازی شده، از این مدل سیستم‌های آماده بکار می‌برند.

 

بهترین سیستم‌ های مدیریت محتوا

 

سیستم مدیریت تولید محتوا چگونه کار میکند؟

برای اینکه بفهمیم نحوه کارکرد CMS چیست ، اول باید درک کنید که طراحی وب سایت از اول چگونه است. شما برای بارگذاری متن، تصاویر، لینک‌های ناوبری و دیگر عناصر تشکیل دهنده یک وب سایت با HTML شروع می کنید. بعد CSS را اضافه می‌کنید تا عنصرهای مورد نظر را متناسب با شکل و حس منحصر به فرد برند خود برقرار کنید.

شما با نوشتن JavaScript برای پایان دادن به امکانات بروزتری مثل CTA های کشویی به سایت خود پایان خواهید داد . بعد باید این فایل HTML را در سرور خود بارگیری کنید تا در پایگاه داده خود ذخیره شود. هر وقت که می خواهید تغییراتی  به ‌وجود بیاورید حتی موارد معمولی مثل به آپدیت محتوا باید پرونده‌ها را از سرور دانلود کنید، آن‌ها را باز کنید و کد HTML را دستی تغییر دهید. بعد باید پیش از بارگذاری دوباره‌ی پرونده‌ها به سرور، اطمینان حاصل کنید که هیچ پیوند یا چیز دیگری را از یاد نبرده‌اید.

 

کار کردن با سیستم مدیریت محتوا نیاز به تخصص دارد؟

علت معروفیت سیستم‌های مدیریت محتوا این است که کار با آن‌ها و استفاده از آن‌ها آسان است و برای استفاده از آن‌ها شما احتیاجی به مهارت بالایی ندارید. شما می‌توانید بدون دانش حتی یک خط کد HTML  یک سایت را به کمک این ابزارها راه اندازی کنید.

 

معرفی سیستم مدیریت محتوا

 

بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا

اگر شما به فکر انتخاب بهترین سیستم مدیریت محتوا هستید، موارد زیر بهترین سیستم‌های مدیریت محتوایی (CMS) هستند که در ادامه درباره آن‌ها بیشتر توضیح می‌دهیم:

وردپرس | WordPress

سیستم مدیریت محتوای وردپرس یکی از پرکاربرد‌ترین وب سایت سازهای جهان است که تحت زبان کدنویسی PHP ساخته و بهینه‌سازی شده است. به علت طراحی و رابط کاربری معمولی CMS وردپرس، بیش از نیمی از ‌سایت‌های فروشگاهی در دنیا، به وسیله این وب سایت ‌ساز به وجود آمده‌اند و کاربران اینترنتی، WordPress را به عنوان معروف‌ترین سیستم مدیریت محتوا برای فروشگاه اینترنتی می‌شناسند.

 

پیشخوان وردپرس

 

جوملا | Joomla

وبسایت ساز جوملا (Joomla) یکی از قوی‌ترین اسکریپت‌های تحت زبان برنامه‌نویسی PHP است که با نصب سیستم مدیریت محتوای آن (CMS) بر روی هاست خود می‌توانید سریع‌تر و آسان‌تر فایل‌ها، محتوای متنی و تصاویر خود را، به صورت کاملا کنترل شده، به نمایش بگذارید. نصب راحت با چند کلیک ساده، یکی از علت‌های محبوب شدن طراحی وبسایت با جوملا شده‌است.

 

پیشخوان جوملا

 

دروپال | Drupal

اگر  شما به دنبال یک وبسایت سازِ اوپن سورس (متن‌باز) برای ساخت وب سایت فروشگاهی هستید، دروپال (Drupal) مسلما می‌تواند گزینه خوبی برای شما باشد. دروپال بدون شک یکی از بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا را به کاربران عرضه می‌کند که فقط برای مدیریت و ساخت وب‌سایت‌ها طراحی شده‌است.

منظور از متن باز بودن وبسایت ساز این است که برنامه به شکلکاملا رایگان در اختیار افراد قرار می‌گیرد و افراد می‌توانند به شکل دستی کدهای نرم‌افزار را تغییر دهند. از این‌رو، استفاده از دروپال به عنوان یک CMS معروف، بدون پرداخت هزینه می‌باشد.

 

مجنتو | Magento

فروشگاه ساز مجنتو (Magento) برپایه فریم‌ورک Zend از فریم‌ورک متن باز PHP ساخته‌شده‌است و اجزای آن به شکلی است که کار با آن احتیاج به آموزش و یادگیری است و حتی فضای مدیریت آن برای افراد قدیمی نیز مشکل ساز است. اگر طراحی مجنتو کمی آسان‌تر بود، بی شک کاربران به آن لقب مناسب‌ترین سیستم مدیریت محتوا برای فروشگاه را می‌دادند.

 

Magento

 

پرستاشاپ | PrestaShop

فروشگاه‌ساز پرستاشاپ (PrestaShop) با عرضه آخرین تکنولوژی‌ مورد نیاز افراد برای ایجاد. کسب‌وکار دیجیتال مارکتینگ، به یکی از رایج‌ترین CMSهای هزاره سوم مبدل شده‌است. اگر به دنبال ساخت یک وبسایت حرفه‌ای هستید، کافی است این فروشگاه‌ساز را روی هاست لینوکس بارگذاری کنید و از امکانات مخصوص آن استفاده کنید:

 

نیوک | Php nuke

phpnuke با طیف پهناوری از خصوصیت، تجربه مدیریت محتوای شما را آسان می‌کند تا تیم‌های شما بتوانند با اطمینان کامل محتوای خوبی را ایجاد و به کاربران خود ارائه دهند.

 

در آخر دیدیم که cmsها یکی بهترین ابزارهای تولید محتوا برای کاربران می‌باشد. آژانس دیجیتال مارکتینگ  نیاک وب با تولید این مقاله مقدمه‌ای را برای آشنایی شما با cmsها فراهم نمود تا اطلاعات کافی را درباره بهترین‌های سیستم مدیریت محتوا کسب کنید. شما می‌توانید در سایت نیاک وب با طراحی سایت و سئو بیشتر آشنا شوید. از این که تا آخر این مقاله با ما همراه بوده‌اید سپاس گزاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *